KatrineBay.dk

Sund ret med kylling, blomkål og hytteost

Kylling med hytteost, blomkål, røb peber og spinat

Denne opskrift kræver blot 4 ingredienser og en smule krydderier, og så smager den bare rigtig dejligt. Jeg laver tit denne ret til frokost og enten tager med på farten eller spiser derhjemme. Man kan sagtens spise retten kold og den er derfor perfekt at have med på arbejde, og pga. alle grøntsagerne og kyllingen giver retten en rigtig god mæthed.

Man kan krydre retten ligesom man har lyst til, men jeg er bare rigtig vild med chili og elsker derfor at tilføre chili til ret mange af mine retter.

I en ret som denne er der cirka 350 – 400 kcal, og man vil sagtens kunne tilføre andre grøntsager, eller lave en tøm køleskabet, det vigtige er bare at man husker at tilføre retten smag.

Jeg bruger rigtig tit hytteost som tilbehør til min mad, da det er en god og sund måde at tilføre lidt ekstra til retten, og så smager det bare rigtig godt –  og især lige med en lille smule chili til.

Sund ret med kylling, blomkål og hytteost

Ingredienser
  • 100 gram spinat
  • 150 gram Blomkål
  • 100 gram kylling
  • 1 spsk olie
  • 100 gram hytteost
  • 1 tsk chili
  • 1/2 dl vand
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingen ud i mindre stykker og svits den ved middel varme på en pande
  2. Skær blomkålen ud i mindre stykker og put den på panden sammen med kyllingen når den er færdistegt
  3. Tilfør 1/2 dl vand til panden.
  4. Kort inden retten er færdig, tilføre du spinaten og giver den et par minutter
  5. Smag til med salt og peber
  6. Anret det hele på en tallerken og læg hytteosten ovenpå retten og tilfør til sidst 1 tsk chili
Ingredienser
  • 100 gram spinat
  • 150 gram Blomkål
  • 100 gram kylling
  • 1 spsk olie
  • 100 gram hytteost
  • 1 tsk chili
  • 1/2 dl vand
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingen ud i mindre stykker og svits den ved middel varme på en pande
  2. Skær blomkålen ud i mindre stykker og put den på panden sammen med kyllingen når den er færdistegt
  3. Tilfør 1/2 dl vand til panden.
  4. Kort inden retten er færdig, tilføre du spinaten og giver den et par minutter
  5. Smag til med salt og peber
  6. Anret det hele på en tallerken og læg hytteosten ovenpå retten og tilfør til sidst 1 tsk chili

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Man kan sagtens bruge andre krydderier til retten, og ofte bruger jeg faktisk også en smule paprika og i en ret som denne ville jeg tilberede kyllingen sammen med paprikaen, for at give lidt ekstra smag.

Velbekomme 🙂

Sund og lækker ret med kylling
Den færdige sunde kyllingeret klar til servering

 

Skriv et svar
*
*
*