KatrineBay.dk

Squash frikadeller – nemme og sprøde grøntsagsfrikadeller med ost

Squash frikadeller er simpelthen noget af det lækreste, da de er utrolig svampede men samtidig har en sprød skorpe. Squash frikadeller er perfekte som tilbehør eller som erstatning for kød, hvis man ønsker lidt flere kødfrie dage. Det er meget få ingredienser der kræves for at lave disse squash frikadeller, og derfor sørger jeg også altid for at have en squash og lidt ost liggende i køleskabet til de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt.

Der er forskellige opskrifter på squash frikadeller, men efter at jeg har lavet denne ret rigtig mange gange og prøvet mig lidt frem med forskellige ingredienser, er jeg altså kommet frem til at denne opskrift giver de sprødeste og mest lækre squash frikadeller. Hvis du ikke allerede har prøvet denne ret, så er du altså gået glip af noget med lækkert 🙂

Jeg steger mine squash frikadeller på en pande med lidt kokosolie da jeg på denne måde får en rigtig sprød skorpe, men de kan også sagtens laves i en ovn hvis man gerne vil spare lidt på fedtstoffet.

Squash frikadeller - nemme og sprøde grøntsagsfrikadeller med ost

20 -30 min.12 stk.
Ingredienser
  • 1 squash
  • 1 lille løg
  • 1 æg
  • ½ dl. havregryn
  • ½ dl. mel
  • 80 g. ost (jeg bruger revet mozarella)
  • 1 tsk. salt
  • Kokosolie eller neutralolie til stegning
Instruktioner
  1. Riv squashen på et rivejern, og ta derefter den revet squash og vrid så meget af væsken ud af det som muligt. En squash indeholder meget vand, og hvis man ikke lige får lidt af dette ud, bliver massen alt for våd.
  2. Hak løget fint og bland alle ingredienserne sammen i en skål.
  3. Steg squash frikadellerne ca. 3-4 min på hver side, og de er herefter klar til at blive spist.
Ingredienser
  • 1 squash
  • 1 lille løg
  • 1 æg
  • ½ dl. havregryn
  • ½ dl. mel
  • 80 g. ost (jeg bruger revet mozarella)
  • 1 tsk. salt
  • Kokosolie eller neutralolie til stegning
Instruktioner
  1. Riv squashen på et rivejern, og ta derefter den revet squash og vrid så meget af væsken ud af det som muligt. En squash indeholder meget vand, og hvis man ikke lige får lidt af dette ud, bliver massen alt for våd.
  2. Hak løget fint og bland alle ingredienserne sammen i en skål.
  3. Steg squash frikadellerne ca. 3-4 min på hver side, og de er herefter klar til at blive spist.

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Spuash frikadeller med ost
Ingredienserne til squash frikadeller inden det blandes godt sammen.

 

Sprøde og svampede squashfrikadeller
Squash frikadellerne inden de skal steges på en pande. Hvis massen er lidt for våd kan man tilsætte en smule mere mel.
Grøntsagsfrikadeller med squash og ost
Steg squash frikadellerne i lidt neutral olie i et par minutter, og de er herefter klar til servering.

 

Squash frikadeller med grøntsager
Spis squash frikadeller som tilbehør eller som erstatning for kød.

Skriv et svar
*
*
*