KatrineBay.dk

Spidskålssalat med appelsin, blåbær og granatæblekerner

Denne spidskålssalat er perfekt som tilbehør til mange retter, da selve spidskålen er mild i smagen og de mange bær og frugter er med til at give den lidt saft og sødme. Dette er en rigtig god smagskombination og så er selve salaten også flot at se på med alle de smukke farver.

Man kan variere spidskålssalaten på mange forskellige måder og lave den lige som man ønsker. Jeg elsker bl.a. spidskålssalat med æbler og nødder, eller at lave den med en god mormordressing som er med til at gøre den lidt mere cremet og sød.

Spidskålssalaten er meget nem at gå til og kræver ikke så mange ingredienser, og så er det bare en rigtig flot og farverig salat at servere hvis man skal have gæster på besøg.

Spidskålssalat med appelsin, blåbær og granatæblekerner

15 min.4-6 pers.
Ingredienser
  • 1 spidskål
  • 2 appelsin
  • 1 granatæble
  • 125 g. blåbær
Instruktioner
  1. Snit spidskålen fint og læg den på et fad.
  2. Skær al appelsinskralden af, og skær små både ud af appelsinen. Til sidst presser man den resterende saft fra appelsinresterne ud over salaten.
  3. Rul granatæblet på bordet så kernerne kan blive løse indeni, og halver herefter granatæblet og ta kernerne ud
  4. Pynt spidskålen med appelsinbåde, granatæblekerner og blåbær.
Ingredienser
  • 1 spidskål
  • 2 appelsin
  • 1 granatæble
  • 125 g. blåbær
Instruktioner
  1. Snit spidskålen fint og læg den på et fad.
  2. Skær al appelsinskralden af, og skær små både ud af appelsinen. Til sidst presser man den resterende saft fra appelsinresterne ud over salaten.
  3. Rul granatæblet på bordet så kernerne kan blive løse indeni, og halver herefter granatæblet og ta kernerne ud
  4. Pynt spidskålen med appelsinbåde, granatæblekerner og blåbær.

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Spidskålssalat med appelsin
Spidskålssalat med appelsin, granatæblekerner og blåbær

Spidskålssalat med appelsin, granatæblekerner og blåbær
Spidskålssalat med appelsin, granatæblekerner og blåbær

Skriv et svar
*
*
*