KatrineBay.dk

Smørstegt blomkål – nem opskrift som smager fantastisk

Smørstegte blomkål smager simpelthen så godt, og så er det rigtig nemt at lave som tilbehør til andre retter. Smørstegte blomkål kan bl.a. serveres som tilbehør til forskelligt slags kød, men kan også sagtens blandes i en pastasalat eller i en helt almindelig salat der lige skal piftes lidt op.

For at lave denne ret skal du blot have fat i et blomkål, lidt smør og så skal retten smages til med salt. Jeg synes det er en rigtig god måde at bruge blomkålen på, da blomkål ofte er en lidt overset grøntsag og derfor ikke bliver brugt så meget herhjemme. Blomkålen smager rigtig godt når den bliver tilberet på denne måde, da den både beholder lidt af det sprøde, samtidig med at den får en fedme og lidt salt.

Smørstegt blomkål

30 min.4-6 pers.
Ingredienser
  • 1 helt Blomkål
  • 25 g. Smør
  • 1 tsk salt (jeg bruger flagesalt)
Instruktioner
  1. Skær hele blomkålen ud i små fine buketter.
  2. Steg blomkålen sammen med smøret på en pande på middelvarme i cirka 20-25 min. Tilberedningstiden kan forkortes en smule, hvis du bruger låg noget af tiden.
  3. Hvis du ønsker lidt ekstra mørk skorpe kan man lige skrue blusset lidt op de sidste par minutter.
  4. Smag til med salt inden du tager blomkålen af panden.
Ingredienser
  • 1 helt Blomkål
  • 25 g. Smør
  • 1 tsk salt (jeg bruger flagesalt)
Instruktioner
  1. Skær hele blomkålen ud i små fine buketter.
  2. Steg blomkålen sammen med smøret på en pande på middelvarme i cirka 20-25 min. Tilberedningstiden kan forkortes en smule, hvis du bruger låg noget af tiden.
  3. Hvis du ønsker lidt ekstra mørk skorpe kan man lige skrue blusset lidt op de sidste par minutter.
  4. Smag til med salt inden du tager blomkålen af panden.

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Skriv et svar
*
*
*