KatrineBay.dk

Opskrift på syltede rødløg

Denne opskrift på syltede rødløg er rigtig nem at gå til, og kræver kun at du har rødløg, eddike og sukker i huset. Man kan finde mange forskellige varianter af syltede rødløg på nettet, men jeg synes faktisk at denne opskrift er den bedste, og så er det jo bare et kæmpe plus at man ikke skal ud og finde en masse specielle krydderier.

Syltede rødløg er ideel at bruge oven på hotdogs som erstatning for syltede agurker, men kan også sagtens bruges i burgere eller i en sandwich. Når vi har taget hul på glasset bruger vi dem også ofte på helt almindelige rugbrødsmaddere hvor man normalt ville have brugt almindelig løg, og det smager altså bare rigtig godt, samtidig med at de er super flotte at se på.

Den røde farver kommer efter et døgnstid i køleskabet, men jeg plejer altid at lade dem stå i omkring 3 dage i køleskabet inden vi tager glasset i brug, da de på dette tidspunkt  har suget godt af eddiken og sukkeret til sig.

Opskrift på syltede rødløg

15 min.0,5 ltr. glas
Ingredienser
  • 2 store rødløg (eller 3 mindre)
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
Instruktioner
  1. Skold det glas du vil bruge til rødløgene med kogende vand
  2. Skær rødløgene i ringe
  3. Hæld eddike, vand og sukker i en gryde på lav varme indtil sukkeret er opløst
  4. Læg rødløgs ringene i glasset sammen med peberkornene
  5. Hæld den varme eddikeblanding over rødløgene og luk med låg
  6. Vigtigt at rødløgene er dækket af eddikeblandingen, så sørg for at mængderne passer sammen. Jeg brugte et lille 0,5 ltr. glas i opskriften.
  7. Stil i køleskab i omkring 3 dage, inden de syltede rødløg tages i brug
Ingredienser
  • 2 store rødløg (eller 3 mindre)
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
Instruktioner
  1. Skold det glas du vil bruge til rødløgene med kogende vand
  2. Skær rødløgene i ringe
  3. Hæld eddike, vand og sukker i en gryde på lav varme indtil sukkeret er opløst
  4. Læg rødløgs ringene i glasset sammen med peberkornene
  5. Hæld den varme eddikeblanding over rødløgene og luk med låg
  6. Vigtigt at rødløgene er dækket af eddikeblandingen, så sørg for at mængderne passer sammen. Jeg brugte et lille 0,5 ltr. glas i opskriften.
  7. Stil i køleskab i omkring 3 dage, inden de syltede rødløg tages i brug

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Opskrift på syltede rødløg
Ingredienserne som skal bruges til de syltede rødløg
rødløgs skiver i glas med patent låg
Her ses rødløgene som er skåret i skiver og kommet på glas.
Syltede rødløg med eddike, vand og sukker.
De færdige syltede rødløg i den smukkeste røde farve efter 3 dage i køleskabet.

 

Skriv et svar
*
*
*