KatrineBay.dk

Minestronesuppe – suppe med grøntsager og pasta

Minestronesuppe med pasta og grøntsager

Denne opskrift på minestronesuppe er lavet med de grøntsager som jeg lige havde liggende, men man kan variere lige som man har lyst til. Det er en rigtig god måde at få brugt nogen af alle de rest grøntsager som man skulle havde liggende i køleskabet på, da denne suppe egentligt bare er bygget på bouillon, tomat, pasta og masser af grøntsager. Suppen er særdeles velegnet til de lidt koldere måneder, da suppen giver massere af varme og smag.

Der er så meget dejlig smag i en minestronesuppe, og jeg synes den er helt perfekt med et lille stykke brød til, som man kan dyppe den i den smagfulde suppe.

I denne opskrift har jeg tilført lidt røde linser da jeg synes det giver en rigtig god fylde til suppen og er med til at give lidt mere mæthedsfornemmelse bagefter. De røde linser kan hverken smages eller ses i suppen, men gør dog alligevel en stor forskel, og så er det en nem måde at snige lidt mere sundhed i børnene.

Minestronesuppe med pasta

45 - 60 min4 pers.
Ingredienser
  • 200 g. bacon i tern
  • 1 stort hakket løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 store gulerødder gulerødder
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 dåse hakket tomater
  • 800 ml boullion (tilføj evt. mere til ønskede tykkelse)
  • 60 g. røde linser (kan undlades)
  • Basilikum, timian, salt og peber efter smag
  • Kog den ønskede mængde pasta ved siden af
Instruktioner
  1. Svits bacon i en stor gryde, og tilføj herefter de hakkede løg og hvidløg indtil de bliver bløde.
  2. Hak gulerødder og bladselleri, og tilsæt dem til gryden sammen med krydderierne. Svits det hele godt igennem og tilføj bouillonen og dåsen med de hakkede tomater.
  3. Lad suppen småkoge i ca. 15 min og tilsæt de røde linser. Lad herefter suppen stå på et lavt blus i ydeligere 15-20 min, og den er herefter klar til servering. Når linserne er kommet i suppen, kan du tilberede den ønskede mængde pasta i en gryde ved siden af, og det vil være klar til servering samtidigt.
Ingredienser
  • 200 g. bacon i tern
  • 1 stort hakket løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 store gulerødder gulerødder
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 dåse hakket tomater
  • 800 ml boullion (tilføj evt. mere til ønskede tykkelse)
  • 60 g. røde linser (kan undlades)
  • Basilikum, timian, salt og peber efter smag
  • Kog den ønskede mængde pasta ved siden af
Instruktioner
  1. Svits bacon i en stor gryde, og tilføj herefter de hakkede løg og hvidløg indtil de bliver bløde.
  2. Hak gulerødder og bladselleri, og tilsæt dem til gryden sammen med krydderierne. Svits det hele godt igennem og tilføj bouillonen og dåsen med de hakkede tomater.
  3. Lad suppen småkoge i ca. 15 min og tilsæt de røde linser. Lad herefter suppen stå på et lavt blus i ydeligere 15-20 min, og den er herefter klar til servering. Når linserne er kommet i suppen, kan du tilberede den ønskede mængde pasta i en gryde ved siden af, og det vil være klar til servering samtidigt.

Klik på knappen herunder hvis du ønsker en printervenlig udgave af ovenstående opskrift.

Udskriv opskrift

Hakket gulerødder og bladselleri til minestrone suppen
Hakkede gulerødder og bladselleri som skal op i minestronesuppen.
Den færdige minestronesuppe med pasta, bacon og grøntsager
Den færdige minestronesuppe med pasta og et stykke brød ved siden.

Hvis man synes at minestronen er blevet lidt for tyk efter at have stået lidt, tilføjer man bare lidt vand eller boullion til man har den ønskede tykkelse på suppen.

Skriv et svar
*
*
*